Δήμος Γαλατσίου: Το Παλαί στους Γαλατσιώτες μέχρι το 2020!

0

Μεγάλη νίκη του δημάρχου, κ. Μαρκόπουλου!

Η συστηματική προσπάθεια του Δήμου Γαλατσίου απέδωσε καρπούς. Το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ, παραχωρείται στο Δήμο μας για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς έως τον Ιανουάριο του 2020. Δηλαδή για 3½ χρόνια ακόμη, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί από την ίδρυση του ΠΑΛΑΙ.

Έτσι, ο Δήμος Γαλατσίου κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και παίρνει στα χέρια του το ΠΑΛΑΙ, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Σημειώνεται ότι παραχωρούνται στο Δήμο – εκτός από την κύρια αίθουσα – και οι περιβάλλοντες υπαίθριοι χώροι, καθώς και το νότιο βοηθητικό γήπεδο, δίνοντας τη δυνατότητα για παράλληλες προπονήσεις ή εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Μέχρι πριν από λίγο καιρό, το ΠΑΛΑΙ, αντί να αποτελεί πλούτο για το Γαλάτσι και τους πολίτες του, ρήμαζε χωρίς προοπτικές… Εμείς, όμως, σε αυτό το διάστημα αποδείξαμε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε το ΠΑΛΑΙ καλύτερα από τον καθένα. Κι έτσι, τώρα, το παίρνουμε στα χέρια μας μέχρι το 2020 –και να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Τώρα μπορούμε επιτέλους να κάνουμε όχι μόνο μια επιτυχημένη καθημερινή διαχείριση, αλλά και έναν σοβαρό μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό για την αξιοποίησή του.

Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το ΠΑΛΑΙ έναν χώρο αθλητισμού και πολιτισμού, πρώτα απ’ όλα για τις Γαλατσιώτισσες και τους Γαλατσιώτες.

Να το χαρούν τα παιδιά μας, τα σωματεία μας, όλοι οι συμπολίτες μας.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία. Οφείλεται στην προσπάθεια πολλών ανθρώπων, με κοινό στόχο την προάσπιση του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη μας.

87

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γεώργιο Τερζάκη, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ερμίνα Κυπριανίδου και τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση για την ουσιαστική υποστήριξή τους. Και βέβαια, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου στο Δήμο για την τόσο αποτελεσματική δουλειά τους.

Για τα επόμενα –τουλάχιστον– 3½ χρόνια καμία προπόνηση παιδιών και νέων δεν θα ξαναγίνει στη βροχή, στο κρύο ή στον καύσωνα. Οι νέοι του Γαλατσίου έχουν πλέον μια μόνιμη στέγη, ολυμπιακών προδιαγραφών, για την προπόνησή τους, αλλά και για την ψυχαγωγία τους, μέσα από τις δράσεις που πρόκειται να διοργανωθούν στο ΠΑΛΑΙ.

Επιτέλους η φωνή της τοπικής κοινωνίας ακούστηκε! Και θα υπάρχει και συνέχεια!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.