Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων

0

Με το δίκτυο συλλογής ενδυμάτων και υποδημάτων μέσω των κόκκινων κάδων που βρίσκονται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, μπορείτε:

  • να προστατεύσετε το περιβάλλον μέσα από τη βιώσιμη διαχείριση των παλιών σας ρούχων και παπουτσιών που δεν χρειάζεστε πια
  • να συμβάλλετε στη βιώσιμη διαχείρισή τους μέσω της επαναχρησιμοποίησης.

Γνωρίζοντας ότι το 85% των ρούχων που παράγονται καταλήγει κάποια στιγμή στις χωματερές της χώρας, με τους κόκκινους κάδους τώρα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία στα είδη αυτά, είτε με την ανακύκλωσή αυτών που ο κύκλος ζωής τους ολοκληρώθηκε είτε με την προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των ειδών που είναι σε καλή κατάσταση.

Σημεία τοποθέτησης κόκκινων κάδων

♻ Μεσσηνίας (είσοδος γηπέδου 9Χ9)

♻ Λεκανίδη & Ελ. Βενιζέλου (Πλατεία Παναγούλη)

♻ Σταθμός Μετρό Ηλιούπολη

♻ Ι. Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης

♻ Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου

♻ Αγ. Δημητρίου & Θεομήτορος (είσοδος δημοτικού σταδίου)

♻ Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου

♻ Πλατεία Έλενας Βενιζέλου (Νέο τέρμα)

♻ Πλατεία Μουργκάνας (Πρεβέζης 4)

Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση είναι οι πιο βιώσιμοι τρόποι διαχείρισης των αγαθών που δεν χρειαζόμαστε ή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πια.
Γι’ αυτό μην πετάτε τα παλιά σας ρούχα και παπούτσια στους συμβατικούς κάδους … ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ τα εύκολα στον πλησιέστερο κόκκινο κάδο της περιοχής σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.