Αξιοκρατία ή απλά ….ανάπαυση για να “πέσει η σκόνη”;

0
Το ρεπορτάζ που αφορά το Πέρα Χωριό Νήσου συνεχίζεται και όπως είναι φυσικό οι αναγνώστες που μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν ξέρουν πως δε θα κάνουμε πίσω. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι καθημερινά καταφτάνουν στη σελίδα μας δεκάδες αποδεικτικά στοιχεία που επαληθεύουν τις καταγγελίες που αφορούν τη μεροληπτική στάση του κοινοτάρχη, Γιαννάκη Γεωργίου.
Επίσης είδαν το φως της δημοσιότητας έγγραφα που αφορούν διαμαρτυρίες νομικών προσώπων για την ανάρμοστη συμπεριφορά του κοινοτάρχη σε επαγγελματίες που καλή την πίστη πήγαν να αδειοδοτηθούν προσφέροντας μίσθωμα προς ΟΦΕΛΟΣ της κοινότητας!
Ωστόσο η συμπεριφορά των οποίων έγιναν αποδέκτες είναι τουλάχιστον απαράδεκτη αφού αντί να «καλοδεχτούν» τα χρήματα που θα έφερναν στην κοινότητα, αντιθέτως, τους έδιωχναν σχεδόν κλωτσηδόν!
Ο λόγος για τον οποίο είχαν αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά; Μα ο προφανής αφού ίσως εξυπηρετούνται «σκοτεινά» συμφέροντα που κάνουν κουμάντο στην περιοχή με τις «πλάτες» τοπικών αξιωματούχων.
Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόλις πριν λίγες μέρες ένας «νταής» βρέθηκε στα γραφεία της κοινότητας ο οποίος φέρεται να απειλούσε Θεούς και Δαίμονες ενώ τρομοκράτησε τους υπαλλήλους με την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Σκοπός του εννοείται πως ήταν η συνέχιση της ασυδοσίας εις βάρος των πολιτών της κοινότητας και ο τραμπουκισμός!
Τέλος, αλλά όχι με το λιγότερο ενδιαφέρον, θέλουμε να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο που είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, δεν έχει υπάρξει αλλαγή. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός εκμεταλλευόμενοι κάποιοι την γιορτή του Πάσχα ή αν κάποιοι αποφάσισαν να πράξουν αξιοκρατικά!
Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.