ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

0

Μόνιμο προσωπικό στις ειδικότητες Νομικών και Οικονομολόγων θα προσλάβει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, μέσω διαγωνισμού που θα διενεργήσει το ΑΣΕΠ.Έχει ήδη σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3E/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση 11 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

– 9 Νομικοί με εξειδίκευση στο δίκαιο ανταγωνισμού ή στο ευρωπαϊκό δίκαιο, με πτυχίο ή δίπλωμα Τμήματος Νομικής ΑΕΙ, ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Επίσης απαραίτητο προσόν θεωρείται το διδακτορικό δίπλωμα στο δίκαιο ανταγωνισμού ή στο ευρωπαϊκό δίκαιο, ή ο μεταπτυχιακός τίτλος στο δίκαιο ανταγωνισμού ή στο ευρωπαϊκό δίκαιο και η αντίστοιχη διετής εμπειρία μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου, ή η εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών στο δίκαιο ανταγωνισμού ή στο ευρωπαϊκό δίκαιο και μια τουλάχιστον δημοσίευση ή επιστημονική ανακοίνωση σε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο της ειδικότητας της θέσης.
– 2 Οικονομολόγοι με εξειδίκευση στα εφαρμοσμένα οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική ή Οικονομετρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού) με πτυχίο ή δίπλωμα Οικονομικών Επιστημών ΑΕΙ. Επιπλέον θα πρέπει να διαθέτουν διδακτορικό δίπλωμα στα εφαρμοσμένα οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική ή Οικονομετρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού), ή μεταπτυχιακό τίτλο στα εφαρμοσμένα οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική ή Οικονομετρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού) και αντίστοιχη διετή εμπειρία μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου, ή εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών στα εφαρμοσμένα οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιττρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού) και μία τουλάχιστον δημοσίευση ή επιστημονική ανακοίνωση σε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο της ειδικότητας της θέσης.

Για όλες τις θέσεις απαιτείται άριστη γνώση της Αγγλικής, καθώς και γνώση χειρισμού Η/Υ. Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο www.asep.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.