ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 122 θέσεις εργασίας

0
Άμεσα αναμένεται η προκήρυξη για την πλήρωση 122 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού προσωπικού, μέσω ΑΣΕΠ – Ποιους αφορά

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται προκήρυξη για 122 θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη θα αφορά σε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού προσωπικού για την ενίσχυση των Ερευνητικών Κέντρων της χώρας που υπάγονται στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ).

Την έκδοση της προκήρυξης υπέγραψαν ο υπουργός Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΆδωνις Γεωργιάδης και ο αρμόδιος Υφυπουργός, Χρίστος Δήμας. Μάλιστα άμεσα αναμένεται να εκκινήσουν και οι διαδικασίες, μέσω ΑΣΕΠ, για την πλήρωση επιπλέον 30 θέσεων στα Ερευνητικά Κέντρα με διοικητικό προσωπικό.

«Από την πρώτη μέρα που ο Πρωθυπουργός αποφάσισε τη μεταφορά της ΓΓΕΚ στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είπαμε ότι για εμάς η Έρευνα, η Τεχνολογία και η Καινοτομία συγκαταλέγονται στις βασικότερες πολιτικές μας προτεραιότητες. Είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι, μετά από πολλά χρόνια, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τυπικών διοικητικών διαδικασιών και προχωρήσαμε στην υπογραφή της απόφασης για την προκήρυξη των 122 θέσεων ειδικού επιστημονικού-τεχνικού προσωπικού που θα στελεχώσει τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας, κάτι που το είχαν απόλυτη ανάγκη. Έτσι διασφαλίζουμε τη συνέχεια όλων των Κέντρων και ευχαριστώ ιδιαιτέρως για αυτό τον Υφυπουργό μου, κ. Χρίστο Δήμα», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.