Απύθμενο θράσος! Μέρα μεσημέρι ρυπαίνουν τις κολώνες ηλεκτροφωτισμού

0
Στη «φάκα» πιάστηκαν τα συνεργεία συγκεκριμένου εργολάβου που απροκάλυπτα συνεχίζει να ρυπαίνει τους ιστούς ηλεκτροφωτισμού και μάλιστα μέρα μεσημέρι!
Η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών δεν είναι από τις προτεραιότητες του συγκεκριμένου ο οποίος εν καιρώ πανδημίας, ρυπαίνει με πανό τόσο τις γέφυρες όσο και τις κολώνες ηλεκτροφωτισμού…
Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, σε συνέχεια της πετυχημένης δράσης της κατά της παράνομης  αφισορύπανσης και της παράνομης αφισοκόλλησης που για σειρά ετών λάμβανε χώρα επί των ιστών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδότησης της Αττικής, «συνέλαβαν» επ αυτοφώρω τους ανθρώπους του εργολάβου να διαφημίζουν με τεράστιο θράσος τους πελάτες τους!
Μάλιστα κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η συγκεκριμένη υπόθεση παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών λαβάρων σε γέφυρα πεζών και οχημάτων επί του δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής

Ο Γ. Πατούλης τόνισε: «Όπως έχουμε δεσμευτεί δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον και απειλούν τις ζωές των πολιτών. Όσοι συνεχίσουν να παρανομούν θα πηγαίνουν στον εισαγγελέα και θα τους επιβάλλονται βαριά πρόστιμα»
Όπως δήλωσε και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τεχνικών Έργων κ. Ευρώπη Κοσμίδη, «όσοι εξακολουθούν να μην τηρούν τους κανόνες θα υπάρχουν συνέπειες. Από τη πρώτη στιγμή της θητείας μας είπαμε πως θα καθαρίσουμε την Αττική από τις παράνομες αφίσες και για περιβαλλοντικούς λόγους και για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Και θα το κάνουμε πράξη.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.