Μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης κατάφερε να δημιουργήσει έναν Άλιμο πέρα από κάθε φαντασία αφού είναι ο «πρωταγωνιστής» στη ζωή των πολιτών.
Σε μία δημοτική περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία πανδημία, ο δήμος βγήκε αλώβητος και με πληθώρα έργων παρά τις αντιξοότητες.
Δίνοντας στην πόλη την εικόνα που της αξίζει και αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες συγκυρίες, ο Δήμος Αλίμου πέτυχε ν’ αποπληρώσει χρέη άνω των 14.000.000 €, τα οποία είχαν συσσωρευτεί στο παρελθόν επί σειρά ετών.
Οι κόποι του δήμου πραγματικά δικαιώθηκαν μιας και ο προϋπολογισμός του 2023 φτάνει τα 74.000.000 €!
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό που έχει γίνει ποτέ στην πόλη για να χρηματοδοτηθούν έργα που αλλάζουν ριζικά προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής στην πόλη!
Δείτε ΕΔΩ τον απολογισμό του έργου του Ανδρέα Κονδύλη