Ανάπλαση σε τρεις παιδικές χαρές στον Δήμο Ιλίου από την Περιφέρεια Αττικής

0

Την ανακατασκευή τριών παιδικών χαρών του Δήμου Ιλίου δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος. Το έργο, προϋπολογισμού 280.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση και λειτουργική αποκατάσταση των παιδικών χαρών, προκειμένου να γίνουν ασφαλέστεροι χώροι, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμών των νηπίων και των παιδιών. Επισημαίνεται ότι η ανακατασκευή θα γίνει στα πλαίσια προγράμματος γενικότερης αναβάθμισης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Ιλίου, σύμφωνα με τον καθορισμό των νέων προϋποθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τρεις παιδικές χαρές: επί της οδού Οσίου Λουκά (Ο.Τ. 814), επί των οδών Επιφανείου – Ανδρέα Παπανδρέου – Ρωμανού (Ο.Τ. 676), καθώς και επί των οδών Αγίας Βαρβάρας – Θέτιδος – Ποσειδώνος (Ο.Τ. 50β).

Οι παρεμβάσεις αφορούν μεταξύ άλλων σε εκσκαφές θεμελίων και τάφρων, διάστρωση σκυροδέματος, τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου και με ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, χρωματισμούς επιφανειών, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων παιδικών χαρών, παγκακιών, πληροφοριακών πινακίδων και κάδων απορριμμάτων καθώς και σε ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Ιλίου και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.