Άλιμος: Ο δήμαρχος ξεσπά για την καταπάτηση κοινόχρηστων εκτάσεων από επιχειρηματίες της περιοχής

0

Ο δήμαρχος του Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ξήλωσε παράνομες εγκαταστάσεις επιχείρησης
Ξέσπασε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αναφορικά με την καταπάτηση κοινόχρηστου χώρου του Δήμου από μεγάλη και γνωστή επιχείρηση της περιοχής.

Ο ίδιος μιλώντας στο Mega εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του με τις εξελίξεις αυτές, ενώ όπως θα δείτε και στα πλάνα, ο κ. Κονδύλης δεν δίστασε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με ένα κομπρεσέρ να ξηλώσει τις εγκαταστάσεις της εν λόγω επιχείρησης.

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο.

»Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε την μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με ένα τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να παρεμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», κατήγγειλε ο κ. Κονδύλης.

Επισήμανε πως έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και η επιχείρηση έχει καταπατήσει περιουσία του Δήμου και έχει πλήρη νομιμότητα ο Δήμος σε ό,τι κάνει.

«Έρχεται κάθε μέρα η αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα» αποκάλυψε.

«Ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την Αστυνομία»

«Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την Αστυνομία και τελικά η αστυνομία αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αλίμου.

Μάλιστα, χθες σε ένα ίδιο συμβάν οι εργάτες τράπηκαν σε φυγή από την Αστυνομία κι έτσι οι εργασίες ξηλώματος συνεχίστηκαν από αιρετούς υπαλλήλους του δήμου αλλά και από άλλους υπάλληλους του δήμου.

«Δεν θα περάσει αυτή η καταχρηστική συμπεριφορά της επιχείρησης που εργαλειοποιεί την αστυνομία, συνεχίσουμε οι αιρετοί και κάποιοι άλλοι υπάλληλοι τις εργασίες», είπε αγανακτισμένος ο δήμαρχος.

Συνολικά ο χώρος που είναι καταπατημένος, σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη είναι πάνω από ένα στρέμμα.

Καταλήγοντας, σημείωσε ο δήμαρχος Αλίμου: «Αύριο θα συνεχίσουμε κανονικά τις εργασίες, δεν θα φύγουν τα συνεργεία μας από εδώ, ακόμα κι αν μας κάνει κάθε μέρα μήνυση ο επιχειρηματίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.