Νέες προσλήψεις σε δήμους

0

Νέες προκηρύξεις προσλήψεων προσωπικού ΙΔΟΧ από ΟΤΑ, Φορείς Υπουργείων και του Δημοσίου.

Αναλυτικά

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

 

 

  • ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι τρεισήμισι (3,5) μήνες και συγκεκριμένα την πρόσληψη δεκατεσσάρων (14) ατόμων κατηγορίας ΥΕ & ΔΕ: κλάδου ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων και ΥΕ Χειριστής Γεωργικού Ελκυστήρα (τρακτέρ), για το χρονικό διάστημα από 15.06.2020 έως και 30.09.2020 (Α’ Φάση) και ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργου Ελκυστήρα (γκρέιντερ) από 01.08.2020 έως και 15.11.2020 (Β’ Φάση), για κατεπείγουσες εποχικές και πρόσκαιρες ανάγκες προστασίας των δασικών εκτάσεων της περιοχής του Δήμου Ευρώτα (πυροπροστασία – πυρασφάλεια).

 

 

  • ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Πρόσληψη προσωπικού (3 άτομα) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στην αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

 

  • ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) υπαλλήλων στον Παιδικό Σταθμό Άνω Μεράς, δύο (2) στον Παιδικό Σταθμό Ομβροδέκτη και δύο (2) στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, συνόλου έξι (6) ατόμων χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της βεβαίωσης ανάληψης της υπηρεσίας μέχρι και τις 13/09/2020 για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού Οργανισμού «Γεώργιος Αξιώτης», με στόχο την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών και κυρίως των παιδιών από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 ανακοίνωσε ο Δήμος Μυκόνου.

 

 

  • ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

 

 

  • ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έκτακτου προσωπικού, για κατεπείγουσες ανάγκες μέχρι τέσσερις μήνες για την αντιμετώπιση των αναγκών περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

 

 

  • ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατοτεχνιτών (7 ατόμων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις Υποέργου για χρονικό διάστημα από την υπογραφή σύμβασης και έως 31-12-2020 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

 

 

  • ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, 8 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών Υποέργου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως οκτώ (8) μήνες.

 

 

  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΚΕΤΑ)

Προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.