1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τη συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

0

Ο Δήμος Mοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου, στις 20 Μαΐου 2018, στις 9.00 π.μ., με μία διαδρομή που ενώνει τη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου με τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου.

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που γίνεται στα πλαίσια της δράσης του ΣΚΑΪ «όλοι μαζί μπορούμε» συμμετέχουν 22 Δήμοι της Αττικής, οι οποίοι την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα διοργανώνουν τις δικές τους διαδρομές.

Στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου η διοργάνωση περιλαμβάνει μία διαδρομή τρεξίματος και μία διαδρομή δυναμικού βάδην 5 χλμ. Η διαδρομή ξεκινάει από την Μακρυγιάννη και Μεταμορφώσεως:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ (09.00)- Λ. Μακρυγιάννη και Μεταμορφώσεως- Μακρυγιάννη προς τον ηλεκτρικό σταθμό – δεξιά Κοραή – αριστερά Χρ. Σμύρνης (γέφυρα Μοσχάτου) – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Επιδαύρου – αριστερά Θεσσαλονίκης – αριστερά Βόλου – δεξιά Κύπρου – δεξιά Τσακάλωφ – δεξιά 25ης Μαρτίου – δεξιά Σαλαμίνος – συνέχεια Ιλισού – δεξιά Μεταμορφώσεως – Μεταμορφώσεως κ΄ Λ. Μακρυγιάννη ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου που συμμετέχει στη δράση θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους πρώτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλο. Επίσης θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές.

Για να δηλώσει συμμετοχή ο ενδιαφερόμενος για τους αγώνες στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimaziboroume.gr)
Επιλέγουμε το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
Βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης
Κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» για να μεταφερθούμε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Δήμοι που συμμετέχουν στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου:
Αθηναίων / Αλίμου / Αμαρουσίου / Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης / Βριλησσίων / Γαλατσίου / Γλυφάδας / Διονύσου / Ηλιούπολης / Ηρακλείου / Καλλιθέας / Κηφισιάς / Κρωπίας / Μεγάρων / Μοσχάτου-Ταύρου / Νίκαιας-Ρέντη / Παλαιού Φαλήρου / Παλλήνης / Ραφήνας-Πικερμίου / Σπατών-Αρτέμιδας / Παπάγου-Χολαργού / Ύδρας

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για τον αγώνα: «Για πρώτη φορά, μέσα από την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε» , 22 Δήμοι της Αττικής ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καλούμε τους πολίτες μας να συμμετέχουν σε ένα αγώνα δρόμου για καλό σκοπό! Ιδιαίτερα ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δήμο μας έχει τριπλό στόχο. Ενώνουμε με τη διαδρομή των 5 χλμ. τις δύο Δημοτικές μας Κοινότητες, το Μοσχάτο και τον Ταύρο, ωθούμε τους πολίτες μας στη συμμετοχή και στον αθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση, αφού με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συμμετοχή μας στον αγώνα θα αγοραστούν τρόφιμα για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξουμε όλοι μας με τη μαζική συμμετοχή μας αυτή τη σημαντική διοργάνωση, απολαμβάνοντας τη διαδρομή του αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.