17 και 18 Μαρτίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας οι δύο πρώτες δράσεις για τη Γυναίκα

0

Με επίκεντρο τη Γυναίκα και αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (8 Μαρτίου) που είναι αφιερωμένη στους αγώνες της για δικαιοσύνη και ισότητα, ο Δήμος Γλυφάδας (Κοινωνική Υπηρεσία, Κέντρο Κοινότητας) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει σειρά δράσεων από τις 17 έως τις 31 Μαρτίου.
Οι δύο πρώτες θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Άλσους 15) ως εξής:
Παρασκευή 17 Μαρτίου, 11 π.μ. – 1 μ.μ.
Βιωματικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης, μια ξεχωριστή εμπειρία ενδυνάμωσης γυναικών.
Διοργανώνεται σε συνεργασία με το Femina Career Lab της ΧΕΝ Ελλάδος. Εισηγήτρια, η Νικόλ Αμβροσιάδου, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας MA, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Υπεύθυνη Femina Career Lab της ΧΕΝ Ελλάδος.

Υπεύθυνες επικοινωνίας:
Ίριδα Παναγιωτοπούλου και Στέλλα Κουλούβαρδη.
Σάββατο 18 Μαρτίου, 11 π.μ. – 1 μ.μ.
Διαχείριση σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας.
Οκτώ στις 10 γυναίκες στην Ελλάδα έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση -λεκτική ή σωματική- στο χώρο εργασίας τους. Μια πολύ χρήσιμη ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Πώς μπορώ να προλάβω ή να διαχειριστώ τη σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία μου» διοργανώνουν ο Δήμος Γλυφάδας και το Τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ‘”Women On Top”, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στη δημόσια σφαίρα, στo πλαίσιo του προγράμματος Safe @work της Action Aid Hellas. Eισηγήτρια, η Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια της “Women on Top”.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 9647021 (εσ. 1)
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Μουστάκα
Και τις δύο δράσεις, όπως και όλη τη διοργάνωση του Δήμου Γλυφάδας που αφορά τις Γυναίκες, συντονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.