Άμεσες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

0
Τέσσερις φορείς, μεταξύ αυτών ο Δήμος Πειραιά και η ΔΕΗ, προχωρούν σε άμεσες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Στην άμεση πρόσληψη 121 ατόμων προχωρούν 4 φορείς, με προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ. Πρόκειται για τη Σιβιτανίδειο Σχολή, τον Δήμο Πειραιά, την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και τη ΔΕΗ. Oι ειδικότητες που προκηρύσσονται είναι:

  • Βρεφονηπιοκόμοι
  • Τεχνίτες
  • Μάγειρες
  • Καθαριστές

Οι διαγωνισμοί αφορούν υποψηφίους ηλικίας 18 – 65 ετών. Αναλυτικότερα:

Σιβιτανίδειος

Την πρόσληψη 10 υπαλλήλων προωθεί η Σιβιτανίδειος. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας, από την υπογραφή της και έως 18 μήνες. Εδώ, η Προκήρυξη.

Δήμος Πειραιά

Την πρόσληψη νέων υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Πειραιά. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Εδώ, η Προκήρυξη.

ΕΕΤΑΑ

Ολοκληρώνεται την επόμενη Δευτέρα 8/1 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων μέσω προκηρύξεων ΣΟΧ του ΑΣΕΠ στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Εδώ, η Προκήρυξη.

ΔΕΗ

Την πρόσληψη νέων υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ, ο Κλάδος ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Εδώ, η Προκήρυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.