Τους υποψήφιους περιφ.συμβούλους Σερρών του συνδυασμού του παρουσίασε ο Χ. Γιαννούλης

0

Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον συνδυασμό του «Κοιτάμε Μπροστά» παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.
Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ο συνδυασμός του δεν προσπαθεί να αποτελέσει μια ακόμα αυτοδιοικητική πρωτοβουλία αλλά να καταθέσει ένα υπόδειγμα ανάπτυξης και προκοπής, ταυτόχρονα με ένα πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οι άνθρωποι, έτσι ώστε η Δημοκρατία και η Πολιτική να ανακτήσουν και πάλι την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών.
«Θα μπορούσα να μιλάω επί ώρες για το τι δεν έχει γίνει στις Σέρρες, για το οδικό δίκτυο, για την αντιπλημμυρική προστασία, για τα οικοσυστήματα τα οποία παρακμάζουν και δεν αποτελούν στοιχείο ανάπτυξης» είπε. Τόνισε ωστόσο ότι η ευθύνη του συνδυασμού του απέναντι στις επόμενες γενιές είναι να καταθέσει ένα σχέδιο παραγωγικής δραστηριότητας, ανάπτυξης και δράσεων, που θα διαμορφώσουν μια Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία ο καθένας θα νιώθει περήφανος να ζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.