Στη Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων στο Βουκουρέστι, ο Γ. Σγουρός

0

«Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης περνάει μέσα από την εμβάθυνση της δημοκρατίας», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός από την 8η Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων που γίνεται στο Βουκουρέστι και συμμετέχει ως μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών.

«Η ενίσχυση», συνέχισε, «του ρόλου των τοπικών και περιφερειακών αρχών που βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλο θεσμό στους πολίτες αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Όπως αναφέρετε στην σχετική ανακοίνωση η Διάσκεψη φέρει τον τίτλο «(Re) New Europe» και διοργανώνεται από κοινού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, τη Ρουμανική Προεδρία και τις Ενώσεις τοπικών και περιφερειακών αρχών της Ρουμανίας.

Λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές και ενόψει σημαντικών αποφάσεων σχετικά με την ηγεσία των θεσμικών οργάνων της ΕΕ για τα προσεχή έτη, η Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων θα εγκρίνει μια δήλωση που θα καθορίζει το όραμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση των επόμενων ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.