Σκληρή απάντηση Κόκκαλη: Παραιτούμαι- Δεν θα μου επιβάλλει όρους ο Μώραλης

0

Εντείνονται όλο και οι πληροφορίες που θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη να συμπεριλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ανακοινωθεί στην ολότητά του τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με μία σοβαρή πηγή, η απόφαση έχει ληφθεί. Μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο κ. Κόκκαλης γνωστοποίησε την παραίτησή του από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του νυν δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στηρίζεται από τον εφοπλιστή κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Η σχέση των δύο ανδρών είναι στενή και μέσα από τον Ολυμπιακό και μέσα από τον Δήμο του Πειραιά. Στην ανάρτησή του στο Facebook γράφει:

«Το γεγονός ότι ο “Πειραιάς Νικητής”, παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δεν διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο, το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Και συνεχίζει: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό “Πειραιά Νικητή” αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά» προσθέτει. «Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων», καταλήγει ο Πέτρος Κόκκαλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.