Κύκλωμα του υπουργείου Μεταφορών έβγαζε παράνομα διπλώματα οδήγησης

0

Μια καλοστημένη επιχείρηση χορήγησης παράνομων διπλωμάτων οδήγησης, ξεσκέπασε η αστυνομία, στην οποία εμπλέκονται επτά υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών και δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών
Η «φάμπρικα» που είχαν στήσει, τους απέφερε μεγάλα κέρδη και κάποιες ασυνήθιστες συναλλαγές οδήγησαν τις Αρχές στην έρευνα της υπόθεσης, η οποία τελικά έβγαλε… λαβράκι.

Σε εννέα συλλήψεις έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με την υπόθεση έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης από υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών, στο νότιο τομέα της Αθήνας, με χρηματισμό και χωρίς καν την παρουσία των μελλοντικών οδηγών.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε, ύστερα από μεθοδικές έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Από τους εννέα συλληφθέντες, οι επτά είναι υπάλληλοι και οι δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών. Επίσης, από την αστυνομία κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα, αλλά και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.