Η αξιοποίηση του «Φιλόδημος ΙΙ» από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

0

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου για την οικονομική κατάσταση και τον σχεδιασμό του.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι ο Δήμος χρηματοδοτείται σε όλα τα προγράμματα που δικαιούται και έχει εξασφαλίσει 599.100 ευρώ για έργα και προμήθειες εξοπλισμού και με το επιπλέον ποσό των 702.871 ευρώ που θα διαθέσει από ίδιους πόρους ανεβάζει το συνολικό προϋπολογισμό των έργων και προμηθειών στο 1.301.971 ευρώ. Προσθέτει ότι αναμένεται επίσης η έγκριση από το «Φιλόδημος ΙΙ» χρηματοδότησης με 600.000 ευρώ για την ανακατασκευή των αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης».

Συνοπτικά, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το σύνολο των χρηματοδοτήσεων από Περιφέρεια, ΕΣΠΑ, ΚΤΥΠ και υπουργεία που έχει πετύχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ξεπερνά τα 45 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.