Εργασίες συντήρησης στην παραλία Βοτσαλάκια του Πειραιά

0

Έτοιμη να υποδεχθεί τους λουόμενους και φέτος, είναι η γνωστή παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά, μετά τις εργασίες επισκευής και συντήρησης από συνεργεία του δήμου. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες και παρεμβάσεις, καθώς ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικός, υπάλληλοι του δήμου Πειραιά έβαψαν τα παγκάκια και τα αποδυτήρια, ενώ προχώρησαν στον καθαρισμό και τον καλλωπισμό της παραλίας.

«Προχωρήσαμε στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης στην παραλία Βοτσαλάκια, προκειμένου να είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας την θερινή περίοδο. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιούνται και στην παραλία της Φρεαττύδας. Παρεμβαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά σε σημεία του Πειραιά που χρήζουν βελτίωσης, στον βαθμό που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας», ανέφερε σε δήλωση του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.