Εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τον κεντρικό δήμο Θεσ/νικης

0

Εκδηλώσεις προκειμένου να προσφέρει χαρά και ανακούφιση στους δημότες του ώστε να συμβάλλει στην δημιουργία εορταστικού κλίματος με πνεύμα αλληλεγγύης, διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με όσα επισημαίνονται σε σχετική ανακοίνωση.

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, από τη 1 το μεσημέρι και για δύο ώρες (μέχρι τις 15.00), θα γίνει διανομή τροφίμων, που προέρχονται από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων εστίασης οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του δήμου Θεσσαλονίκης να στηρίξει τις προσπάθειές του. Τα πακέτα τροφίμων θα παραδοθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί διανομή πακέτων για τους κατοίκους της Α΄,Β΄,Γ΄,Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, από την έδρα των κατά τόπων Δημοτικών Κοινοτήτων και για τους κατοίκους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας από το χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου θα γίνει διανομή πακέτων για τους κατοίκους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας από την έδρα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Εξάλλου, το προσωπικό του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων και του Υπνωτηρίου οργανώνει εορταστικες εκδηλώσεις. Σήμερα, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο χώρο του Ανοικτού Κέντρου (Μοναστηρίου 62) και αύριο, στις 9 το πρωί, στον χώρο του Υπνωτηρίου (Α. Γεωργίου 13).

Μία υπέροχη γιορτή από το πρόγραμμα REACT, που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του O.H.E για τους πρόσφυγες, θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Φουαγιέ του Κεντρικού Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο κεντρικός δήμος θα συνδιοργανώσει με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της πόλης μας, σε εορταστικό περιβάλλον με παράθεση γεύματος και ψυχαγωγικό-μουσικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, από τις 13:00 έως 15:00 στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ. Το χριστουγεννιάτικο γεύμα θα παρατεθεί σε 700 άτομα εγεγραμμένα στο Κοινωνικό Μητρώο του Δήμου Θεσσαλονίκης με την στήριξη Κοινοπραξίας CITISI που ως αρωγός του Δήμου καλύπτει το κόστος του catering του χριστουγεννιάτικου γεύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.